Кошмарите на Челси нямат край: Фаворитите в Италия напират за Жоржиньо


Кошмарите на Челси нямат край: Фаворитите в Италия напират за Жоржиньо
Снимка: Getty Images

1283 0

Агентът на Жоржиньо Жоао Сантос разкри, че завръщането в Серия А е "мечта" за клиента му, като уточни, че за него е проявен интерес от всички водещи клубове в Калчото. Милано, Интер, Ювентус, Рома и Наполи са на опашката за подпис с халфа.

Любопитна е липсата на Лацио, който в момента е под ръководството на бившия треньор на Наполи и Челси – Маурицио Сари. Именно в тези два тима треньорът и футболистът бяха заедно като партньорството им започна в Неапол, а по-късно футболистът последва италианския специалист в Лондон. Преди това роденият в Бразилия халф се премести в Италия за да стане част от школата на Верона, откъдето Сари го забеляза.

Футболистът спечели множество трофеи със “сините”, включително Шампионската лига и Световното клубно първенство, но договорът му изтича през следващото лято като според актуалните слухове Ювентус напират за подпис още през следващия трансферен прозорец. Една от водещите причини е търсенето на обновления в средата на терена и евентуалното напускане на Артур Мело като по-всичко е ясно, че “старата госпожа ” ще иска бързо да забрави разочароващото си представяне от настоящата кампания.

"Има много клубове, които се интересуват от него. В последните трансферни прозорци разговарях с ПСЖ, Барселона, а също и с Рики Масара от Милан. Не знам обаче дали росонерите все още се интересуват", разкри Сантос за Жоржиньо.

"Ние обаче сме в задънена улица, след като Челси няма право да продава, купува или да подновява договори", добави агентът.

"Жоржиньо има договор до юни 2023 г., но след Световното първенство ще решим дали ще работим по подновяване на договора му", завърши Сантос, въпреки че част от специалистите в сферата предполагат, че италианския национал е по-скоро близо до изхода, предвид финансовото положение на отбора му.

Все пак информациите са противоречиви като в началото на март шефовете на Челси спряха преговорите за нов договор на италианския национал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички