Кошмар за Брендън Роджърс: Крадци нахлуха в дома му, семейството му се скри в банята


Кошмар за Брендън Роджърс: Крадци нахлуха в дома му, семейството му се скри в банята

1491 0

Семейството на мениджъра на Лестър Брендън Роджърс са приживяли същински кошмар в своя дом в Глазгоу, пише "Sky Sports". Съпругата на Роджърс и неговата доведена дъщеря са били принудени да се барикадират в банята в своя дом, след като се срещнали лице в лице с крадци, които претърсвали дома им.

Шарлот (жената на Роджърс) и нейната 6-годишна дъщеря са били заспали, когато натрапниците нахлули в дома им. Малко след 1 часа след полунощ те били събудени от гласове на първия етаж, където двама мъже претърсвали стаите. Брендън Роджърс не е бил в къщата.

Двамата крадци нахлули и в спалнята на Шарлот и детето й, които се били сгушили на леглото. Те насочили прожектори към очите им, с което ги осветили. С крясъци семейството се скрило в банята, а натрапниците избягали с няколко кутии, за които се предполага, че съдържат лични вещи на Брендън Роджърс.

Сред тях са и повечето медали и трофеи на Роджърс при престоя му в тима на Селтик през последните две години и половина. Припомняме, че мнозина фенове на Селтик не останаха никак доволни от преждевременното напускане на Роджърс, който се завърна обратно във Висшата лига, а някои запалянковци стигнаха дори до смъртни заплахи.

Шарлот и дъщеричката й са силно уплашени, но са невредими. Полицията в Шотландия вече се е задействала, като е започнато разследване по случая. Междувременно кариерата на Роджърс начело на Лестър не стартира по най-добрия начин (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички