Компютър показа идеалните трансфери за топ 6 отборите във Висшата лига


Компютър показа идеалните трансфери за топ 6 отборите във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1186 0

Един от най-важните фактори, за да бъде даден отбор успешен, е да бъдат привличани най-правилните футболисти откъм качества, финансови възможности на клуба и нужди. Суперкомпютър улесни тази задача за топ тимовете в английската Висша лига, като посочи перфектните нови попълнения за всеки от тях.

Под внимание са взети редица критерии както за отбора, така и за самия футболист - стилове на игра, как биха си паснали, колко време би отнело адаптирането, как ще се сработи с новите съотборници и още много. Ето резултатът:

Въпреки че се представя на висота през този сезон, Тотнъм има нужда от нов нападател според компютъра. Някой, който ще свърши повече работа от Карлос Винисиус. Донякъде изненадващо атакуващият играч на Борусия Мьонхенгладбах Брийл Емболо е показан като перфектното ново попълнение. Освен швейцарецът, Борха Майорал (под наем от Реал Мадрид в Рома) също би свършил добра работа.

За Ливърпул системата предвижда класен централен защитник, още повече предвид дългосрочната контузия ан Върджил ван Дайк. Дайот Упамекано е посочен като перфектният избор, а освен него Джонатан Тах (Байер Леверкузен) и Жул Кунде (Севиля) също ще помогнат на мърсисайдци.

Челси - въпреки многото нови попълнения компютърът смята, че Франк Лампард има нужда от още играчи. И най-вече - дефанзивен полузащитник. 21-годишният талант на Байерн Мюнхен, който е под наем в ПСВ Айндховен - Адриан Фейн, италианският национал Мануел Локатели, както и френският халф на Олимпик Марсилия Бубакар Камара са вариантите пред "сините" от Лондон.

Проблемите на Манчестър Сити през този сезон в нападението улеснява максимално задачата на суперкомпютъра. Решението е големият талант Ерлинг Холанд. Негово привличане обаче би било много затруднено, затова е предоставена и алтернатива, макар и с много, много по-различни характеристики от Холанд. Става въпрос за Пауло Дибала.

Изглежда Манчестър Юнайтед няма да привлече Джейдън Санчо, но има нужда точно от футболист на тази позиция. За "червените дяволи" правилният избор в случая е съотборникът на Санчо в Борусия (Дортмунд) - Юлиан Брант.

За Арсенал определено ще бъдат нужни повече от едно нови попълнения предвид представянето на "топчиите". Компютърът смята, че най-доброто ново попълнение за "артилеристите" би било Флориън Нойхауз от Борусия Мьонхенгладбах. Топ 3 на потенциално най-полезните нови попълнения допълват Лоренцо Пелегрини (Рома) и Доминик Собослай (Залцбург)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички