Който иска да вземе Рубен Невеш, ще трябва да даде много големи пари


Който иска да вземе Рубен Невеш, ще трябва да даде много големи пари
Снимка: GettyImages

3633 0

Уулвърхемптън ще поиска поне 70 милиона британски лири, ако някой клуб предяви искането да вземе Рубен Невеш от „Молиню“. Полузащитникът играе пет години за „вълците“, след като им помогна да се качат до Висшата лига и се утвърди сред най-добрите халфове в елита на Англия.

След последния мач през сезона, Невеш отбеляза: „Ввсеки знае какво се случва във футбола. Нашите кариери не са дълги и всеки се възползва от възможностите, които му се откриват“, каза той пред The Athletic.

“Всеки един от нас има мечти и трябва да ги сбъдне, но нека видим какво ще стане. Не мога да говоря много на този етап“.

Твърди се, че Шави и Барселона много искат да вземат играча, макар „блаугранас“ да не се намира в цветущо финансово състояние, а огромен интерес за подписа на играча има и от грандовете в Пермиър лийг.

Според The Telegraph обаче „вълците“ ще претендират за минимум 70 милиона британски паунда, за да се разделят с него. Невеш има още две години по договора си с Уулвс.

Ако се стигне до продажба, то „вълците“ ще се обърнат към друг сънародник на Невеш – португалецът Жоао Палиня, който играе за Спортинг Лисабон. А какво ще се случи с Адама Траоре, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички