От Уулвърхемптън охладиха амбициите на Арсенал: Рубен Невес струва над 100 милиона


От Уулвърхемптън охладиха амбициите на Арсенал: Рубен Невес струва над 100 милиона
Снимка: Getty Images

1279 0

Мениджърът на Уулвърхемптън Бруно Лаге е категоричен, че иска полузащитникът Рубен Невес да остане в клуба и през следващия сезон, на фона на спекулациите, че португалският национал ще премине в друг отбор.

Той каза, че 25- годишният играч струва не по-малко от 100 милиона паунда и тимът е готов да реагира, ако се стигне до раздяла. До момента най-сериозен интерес към него има от страна на Арсенал.

Медиите на Острова посочват, че новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е впечатлен от качествата му, който се представя убедително във Висшата лига през този сезон, отбелязвайки до момента четири попадения и асистирайки на два пъти в 28 мача. 

"Класни играчи като Рубен Невес се оценяват на поне 100 милиона. Трябва да сме наясно с всичко, което може да се случи, не само с Рубен, но и с всеки друг футболист.

"Той е важен за нас, но както казах, ако пристигне оферта внимателно ще я обмислим. В никакъв случай обаче няма да се лишим от него срещу скромна сума пари", завърши треньорът на Улвърхемптън.

Ето къде смята да продължи кариерата си основен играч на Уулвърхемтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички