Кой играч в Манчестър Юнайтед какъв е: Тайната е разбулена


Кой играч в Манчестър Юнайтед какъв е: Тайната е разбулена
Снимка: Getty Images

5087 0

В навечерието на манчестърското дерби журналистът на The Telegraph" Джеймс Дъкър разкри любопитни факти от съблекалнята на Юнайтед, касаещи футболистите - кой с какво се отличава в тима.

Дъкър твърди, че новото попълнение Лисандро Мартинес е основният източник на позитивно говорене в съблекалнята и свързва много групи играчи, включително представителите на клубната академия.

Други двама нови - Каземиро и Кристиан Ериксен, както и Рафаел Варан имат тиха, но значима репутация сред футболистите, което до голяма степен се дължи на постиженията и кариерите им дотук. Датчанинът е близък приятел с Бруно Фернандеш, а характерът му му позволява да се разбира добре не само с новите съотборници, но и с целия персонал.

Тирел Маласия пък е един от последните играчи, които напускат тренировъчния комплекс, а Антони внася допълнителна интензивност в тренировките на тима. Бразилецът се наслаждава на времето си в клуба, към който силно е искал да се присъедини.

Фернандеш и Том Хийтън се считат за двама от най-емоционално интелигентните и балансирани хора в отбора. Те не се страхуват да отговорят или да се застъпят за съотборниците или треньора си, когато е необходимо. А ето какво сподели Хосеп Гуардиола преди дербито с Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички