Кога ще се завърне Пол Погба за Манчестър Юнайтед - отговорът на треньора Ралф Рангник


Кога ще се завърне Пол Погба за Манчестър Юнайтед - отговорът на треньора Ралф Рангник
Снимка: Getty Images

3068 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник призна, че не очаква да види скоро в игра полузащитника Пол Погба, който получи контузия в бедрото в началото на месец ноември миналата година, докато бе част от националния отбор на Франция. 

Въпреки че световният шампион вече тренира индивидуално, немският специалист заяви, че все още не е близо до завръщане в игрова обстановка:

"Доколкото знам, доколкото ми казаха миналата седмица, ще му трябват поне още 4-5 седмици, преди да се завърне на 100% към тренировките. Видях го тази сутрин преди заниманието, той бе в съблекалнята, и се надявам, че възможно най-скоро ще мога да разчитам на него", каза Рангник пред клубната телевизия на "червените дяволи".

Едновременно с това треньорът добави, че не иска да се обявява точна дата за завръщане на Погба и феновете трябва да бъдат търпеливи. 28-годишният футболист има договор с клуба до лятото на 2022 година и на този етап не е ясно дали ще остане на "Олд Трафорд" или ще напусне след края на сезона.

*В този материал можете да разберете за коя дата бе насрочен отложеният мач на Манчестър Юнайтед срещу Брентфорд!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички