Кога и къде да гледаме мърсисайдското дерби Ливърпул - Евертън?


Кога и къде да гледаме мърсисайдското дерби Ливърпул - Евертън?
Снимка: Getty Images / Guliver

1122 0

Нов сезон и ново мърсисайдско дерби. Двата футболни гранда от град Ливърпул отново се изправят един срещу друг за поредната доза красив футбол. Ливърпул приема у дома на "Анфийлд" тима на градския си съперник Евертън в мач от 14-я кръг на Висшата лига.

"Червените" започнаха кампанията по впечатляващ начин, като след 13 изиграни мача нямат нито едно поражение, заемайки второ място в подреждането. "Сините" от своя страна също не се представят лошо през този сезон, като заемат 6-о място в Премиър Лийг и никак не са далеч от първенците.

Победата за тима на Юрген Клоп е повече от задължителна, ако искат да останат близо до основния си конкурент за титлата в Англия Манчестър Сити. "Карамелите" от своя страна не са постигали победа на митичния "Анфийлд" от 19 години насам, но са твърдо решени да прекъснат тази негативна серия.

Двубоят между двата отбора започва точно в 18:15 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт 2. Ако все пак нямате тази възможност, може да проследите двубоя Ливърпул - Евертън НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички