Ключов титуляр на Манчестър Сити ще пропусне следващите 23 мача


Ключов титуляр на Манчестър Сити ще пропусне следващите 23 мача
Снимка: Getty Images/Guliver

3444 0

Бранителят на Манчестър Сити - Аймерик Лапорт, ще пропусне следващите поне 23 мача на своя отбор, твърди авторитетното британско издание "Times". Причината е тежката контузия в областта на коляното, засегнала колянната става и латералния менискус.

Вчера бранителят премина успешно медицинска интервенция след контузията, която получи по време на двубоя с Брайтън в 34-ата минута. За това съобщиха от клуба със специално изявление. 

"Аймерик Лапорт премина успешно операция на коляното. Операцията бе извършена от доктор Рамон Кугат в Барселона, като всичко бе успешно. По-детайлни прогнози за възстановяването му ще бъдат оповестени скоро", гласи изявлението на "небесносините". 

По този начин Манчестър Сити остава само с един типичен централен защитник, който е напълно здрав - Николас Отаменди. Джон Стоунс пропусна последните два мача, поради контузия в бедрото и все още не е напълно възстановен. Дефанзивният халф - Фернандиньо, може да бъде използван и на позицията на централен бранител при необходимост.

Междувременно Анди Робъртсън разкри какво стои в основата на успехите на Ливърпул (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички