Любимец на Гуардиола бе опериран


Любимец на Гуардиола бе опериран
Снимка: Getty Images/Guliver

1266 0

Бранителят на Манчестър Сити - Аймерик Лапорт, премина успешно медицинска интервенция след контузията, която получи по време на двубоя с Брайтън в 34-ата минута. За това съобщиха от клуба със специално изявление. Припомняме, че съвсем наскоро мениджърът на "гражданите" - Пеп Гуардиола, заяви, че именно Лапорт е най-добрият централен защитник в света. 

"Аймерик Лапорт премина успешно операция на коляното. Операцията бе извършена от доктор Рамон Кугат в Барселона, като всичко бе успешно. По-детайлни прогнози за възстановяването му ще бъдат оповестени скоро" - гласи изявлението на "небесносините". 

По този начин Манчестър Сити остава само с един типичен централен защитник, който е напълно здрав - Николас Отаменди. Джон Стоунс пропусна последните два мача, поради контузия в бедрото и все още не е напълно възстановен. Дефанзивният халф - Фернандиньо, може да бъде използван и на позицията на централен бранител при необходимост. Съвсем скоро, пък, "гражданите" изненадващо пратиха свой голям талант, впечатлил през последния сезон с прекрасни игри, под наем в Испания, за да се обиграва. Вижте повече - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички