Клоп разкри: Салах се чудел за Ливърпул, страхувал се от Мане


Клоп разкри: Салах се чудел за Ливърпул, страхувал се от Мане
Снимка: Getty Images/Guliver

11695 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че когато е преговарял с Мохамед Салах за трансфер на "Анфийлд", му се е наложило да го убеждава, че Садио мане няма да му "изяде" времето на терена. Мърсисайдци платиха близо 40 милиона паунда на Рома за египтянина през 2017 година, а сега триото Салах-Мане-Фирмино е едно от най-добрите в света.

"Невероятно е какъв напредък постигнаха те заедно. Момчетата притежават блестящ характер - различни, но блестящи. Въпреки че, разбира се, не ги купихме за това, а заради изключителните им умения. Спомням си, когато за първи път говорих с Мо, той каза: "Да, но Садио играе отдясно и не е лош, нали?'. Аз отговорих: "Зная, но той може да играе и на другия фланг", спомни си германският специалист.

"Беше очевидно, че няма просто единия да натиска другия - те могат да играят заедно. Сработиха се чудесно, използвайки Боби Фирмино като свързващо звено. Различните мачове може да изискват различни комбинации от играчи, но когато разполагате с тримата отпред, винаги е хубаво", допълни Клоп. А в какво ново съперничество може да се впуснат Салах и мане вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички