Клоп, запитан за съвет към Оле: Те не помогнаха на нас, защо ние да им помагаме?


Клоп, запитан за съвет към Оле: Те не помогнаха на нас, защо ние да им помагаме?
Снимка: Getty Images/Guliver

3034 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп оцени усилията на Манчестър Юнайтед да се противопостави на Манчестър Сити в снощното дерби на кръга в Англия, но все пак показа, че е подразнен от резултата. Както е известно, "червените дяволи" паднаха с 0:2, а на "Анфийлд" се надяваха те да вземат точки на единствения им съперник за титлата този сезон.

"Относно дербито на Манчестър - това бе резултатът, който очаквах. Манчестър Юнайтед се опита да направи това, което му бе по силите. Не им провървя. Ако ние спечелим следващите два мача, съдбата на титлата ще бъде решена в последния ден, това ще бъде доста специален момент. Именно върху това се концентрираме ние", коментира Клоп.

"Опитваме се за първи път да станем шампиони, а не за последен. Миналият сезон изоставахме с 25 точки. Всичко е ок, ще продължим. В крайна сметка шампион ще стане само един отбор", допълни германецът. Запитан какво трябва да направи Оле Гунар Солскяер, за да подобри ситуацията в Манчестър Юнайтед, специалистът заяви: "Те не помогнаха на нас, защо ние трябва да им помагаме?". А как Солскяер обясни загубата в дербито вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички