Солскяер: Видя се разликата в класите


Солскяер: Видя се разликата в класите
Снимка: Getty Images/Guliver

1620 0

"Играчите показаха реакция след слабите резултати, но загубихме от по-добър отбор. Видя се разликата в класата". Това призна мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер след поражението от градския съперник Манчестър Сити с 0:2 снощи.

"Червените дяволи“ се представиха по-силно на "Олд Трафорд", отколкото при загубата от Евертън с 0:4, но въпреки това загубиха след голове на Бернардо Силва и Лирой Сане.

"Видя се реакцията на играчите и феновете след негативните резултати. Работихме здраво на терена, но това не бе достатъчно. Видя се разликата в класата. Затова те са на върха, а ние сме, където сме. Те налагат стандарта. Ние живеем в Манчестър и не можем да се примирим с това. Нашата задача е да ги настигнем и задминем“, коментира норвежецът след срещата.

"Днес всички се раздадоха, имаше концентрация и интензитет. Просто трябва да продължим да работим. Сити ни спря добре. В подобни времена трябва да сме задружни и да продължим да работим. Трябва отново да покажем такава битка в неделя“, допълни Солскяер във връзка с дербито в Челси в края на седмицата. А какво им каза треньорът след загубата от Евертън вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички