Без Салах и Азар в Отбора на годината в Англия


Без Салах и Азар в Отбора на годината в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1742 0

Шестима играчи от Манчестър Сити и четирима от Ливърпул са включени в "Отбора на годината" във Висшата лига, избран от самите футболисти. Пол Погба от Манчестър Юнайтед е единственият извън тези два клуба, а в отбора личат липсите на играчи като Еден Азар, Хари Кейн и Мохамед Салах.

Представители на шампионите са Едерсон, Аймерик Лапорт, Бернардо Силва, Фернандиньо, Серхио Агуеро и Рахийм Стърлинг. За Ливърпул това са Трент Александър-Арнолд, Върджил ван Дайк, Андрю Робъртсън и Садио Мане. Пол Погба от Манчестър Юнайтед допълва единайсеторката.

Върджил ван Дайк пък се очаква да спечели наградата за "Играч на сезона", твърди "Дейли Мейл". Според изданието холандският бранител на Ливърпул ще изпревари Рахийм Стърлинг за отличието, което ще остане при мърсисайдци. В края на миналия сезон Мохамед Салах грабна наградата.

Иначе Ван Дайк ще стане първият защитник от Джон Тери насам - сезон 2004/05, който ще спечели наградата на играчите. Церемонията по награждаване ще бъде на 28 април, неделя, в Лондон. А номинираните за Играч на годината вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички