Клоп за дербито: Така и не влязохме в ритъм


Клоп за дербито: Така и не влязохме в ритъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1557 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна след дербито с Манчестър Юнайтед, че отборът му не се е представил на достатъчно добро ниво в атака.

"Започнахме точно така, както искахме. После дойде кризата с многото контузии, трябваше да сменим Роберто Фирмино. Нямахме голови положения - само Юнайтед имаше един голям шанс, когато Алисон направи отлично спасяване, останалото беше статични положения. Мачът беше отворен, но не създадохме достатъчно, това е истината.

Честно казано, не се представихме добре. Това е спечелена точка, защото сме с една повече, отколкото преди, но не чувстваме нещата така. Момчетата не се чувстваха ОК, можех да го видя по лицата им. Беше странно. Мислех си: “какво се случва днес”. Така и не влязохме в ритъм”, коментира германският специалист. В сряда Ливърпул приема на “Анфийлд” Уотфорд в мач от Висшата лига.

Двубоят се характеризира с множеството контузени играчи, като само през първата част, в рамките на 20 минути, четирима футболисти бяха сменени принудително (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички