Клоп: Юнайтед има повече дузпи за 2 години, отколкото ние за 5 години и половина


Клоп: Юнайтед има повече дузпи за 2 години, отколкото ние за 5 години и половина
Снимка: Getty Images/Guliver

1168 0

Юрген Клоп разпали страстите преди сблъсъка между Ливърпул и Манчестър Юнайтед, който е следващия уикенд. Мениджърът не е доволен, че неговият тим не получи дузпа в двубоя срещу Саутхемптън, като имаше две претенции, и направи сравнение с "червените дяволи".

Според него Юнайтед "има повече дузпи за две години, отколкото ние за пет години и половина". "Ако някой някога отново каже, че Садио Мане е симулирал, това е най-голямата шега в света". Това момче се опитва да остане на крака до последно. В две ситуации... Други отбори ще получат дузпа за това, нека го кажа така. А след това и играта с ръка, не знам кой ще ми обясни това".

"Сега чувам, че Манчестър Юнайтед има повече дузпи за две години, отколкото аз за пет години и половина. Нямам представа дали това е моя вина или как това може да се случи. Но това не е оправдание за представянето. Не можем да го променим, трябва да уважаваме решенията. Но можем да променим представянето си. Това е нашият фокус сега". А как трогателно и със сълзи прие победата срещу Ливърпул мениджърът на Саутхемптън - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички