Трогателно: Мениджърът на Саутхемтън се разплака след успеха срещу Ливърпул (ВИДЕО)


Трогателно: Мениджърът на Саутхемтън се разплака след успеха срещу Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1299 0

Английският шампион Ливърпул загуби гостуването си на Саутхемптън с резултат 1:0 в мач от 17-ия кръг на Висшата лига. Бившият нападател на мърсисайдци Дани Ингс отбеляза единственото попадение в мача в началото на двубоя, с което Ливърпул записа второто си поражение от началото на сезона и трети пореден мач без победа.

След двубоя най-щастливият човек бе мениджърът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл.  Това бяха първите му точки срещу Ливърпул като мениджър и успехът го трогна изключително много. След последния съдийски сигнал Хазенхютъл падна на колене и не успя да сдържи сълзите си на радост.

Започнах да вярвам, че можем да го направим в 92-ата минута. Но начинът, по който се защитихме днес, беше невероятен. Усилията, които момчетата положиха, бяха ключът към победата. Манталитетът беше абсолютно перфектен. Перфектният ден за нас, перфектната вечер за всички фенове на Саутхемптън.

"В очите ми имаше сълзи - заради вятъра!, пошегува се той след двубоя. "Когато видите нашите момчета да се борят с всичко, което имат, това ме кара наистина да се гордея. Трябва да покажем перфектната игра срещу Ливърпул и мисля, че го направихме". А повече за двубоя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички