Клоп след подписа: Запитах се, но съм влюбен в това място


Клоп след подписа: Запитах се, но съм влюбен в това място
Снимка: Getty Images

2363 0

Предводителят на Ливърпул Юрген Клоп говори с голяма експресия, след като стана ясно, че удължава договора си с клуба до 2026-а година. Настоящият контракт на треньора изтичаше през 2024-а година.

„Бих могъл да използвам много думи, за да опиша как се чувствам – доволен, благословен, привилегирован и развълнуван. Има толкова много неща, които да обичаш на това място. Знаех го и преди да дойда, а сега го знам още по-добре. Както във всяка връзка, двете страни трябва да си подхождат. Зададох си въпроса дали е правилно да остана още и заедно с помощниците ми стигнахме до заключението, че отговорът е – да“, коментира Юрген Клоп пред сайта на Ливърпул 

„От самото начало на моя престои собствениците са отдадени на клуба и това показва тяхното отношение към бъдещето му. Смятам, че работим в клуба, който се движи в правилната посока. Имаме ясна идея какво искаме и как да опитаме да го постигнем. Това винаги е добра начална позиция“, каза още Клоп.

„Когато се появи възможността да преподпиша договор си, се запитах дали имам енергията и мотивацията да дам всичко, което това изключително място изисква от мениджъра си. Отговорът е много просто и той е, че съм влюбен в това място и се чувствам добре“, добави германският треньор.

А какво смята капитанът на клуба за реванша с Виляреал, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички