Клоп се закани на Юнайтед: Чух какво каза Солскяер за Ливърпул - ще видим в неделя


Клоп се закани на Юнайтед: Чух какво каза Солскяер за Ливърпул - ще видим в неделя
Снимка: Getty Images/Guliver

1857 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че тимът е готов за предизвикателството, което ще отправи Манчестър Юнайтед в дербито на 18-ия кръг в английската Висша лига. Срещата на „Анфийлд“ е насрочена за неделя, 17 януари, от 18:30 часа, като ще можете да я проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Мърсисайдци са в серия от три поредни мача без победа в Лигата, позволявайки на „червените дяволи“ да ги изместят от върха във Висшата лига преди сблъсъка в неделя. Но германският специалист имаше повече от седмица да се подготви за мача и е уверен, че отборът е оставил зад гърба си скорошните несполуки.

Загубихме от Саутхемптън преди седмица, което изобщо не искахме, но на следващия ден говорихме с момчетата и наблегнахме на грешките си. Сега се намираме на място, на което искаме да бъдем. Знаем какво трябва да направим. Знаем какво се обърка. Искаме да се променим. Сега, трябва да го направим на терена. Това е ситуацията. Очаквам с нетърпение мача, ако трябва да бъда честен. Знам, че Оле Гунар Солскяр заяви, че това е най-добрият момент да се изправиш срещу Ливърпул. Е, да видим“, започна Юрген Клоп.

Клоп настоява, че няма допълнителна мотивация да победи Юнайтед, независимо от факта, че тимът му изостава на три точки от съперника. „Спечелването на футболен мач, победата срещу Юнайтед е достатъчна само по себе си. Не е необходимо да има допълнителен заряд. Играем у дома срещу Юнайтед и искаме да спечелим. Те са в позицията, в която са, заслужили са си точките, ние също – сезонът е дълъг, не става въпрос за това, че ако ги победим, ще излезем пред тях в класирането. Манчестър Сити има мач по-малко и е много близо, така че ние не мислим непрекъснато за другите отбори. Просто се опитваме да печелим футболни мачове и за да стане това реалност, трябва да бъдем на най-високо ниво, защото Юнайтед са добри – винаги са били добри“, завърши треньорът на мърсисайдци.

А какво каза Оле Гунар Солскяер преди срещата - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички