Какво наистина се случи между Нунес и Гуардиола? МакАлистър разказа всичко


Какво наистина се случи между Нунес и Гуардиола? МакАлистър разказа всичко
Снимка: GettyImages

13831 0

Полузащитникът на Ливърпул Алексис МакАлистър разкри какво е предизвикало сблъсъка между съотборника му Дарвин Нунес и мениджъра на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, след мача между двата тима на 25 ноември.

Двубоят завърши с равенство 1:1, а след последния съдийски сигнал Нунес се зае да се изяснява с треньора на съперника. МакАлистър, който бе заменен заедно с уругваеца в 85", обясни, че става дума за объркване. Футболистът е възприел насериозно шега на Гуардиола.

"Както и Юрген Клоп каза, и двамата са много емоционални хора, Пеп и Дарвин, нищо не се случи. Пеп говори, Дарвин отговори, това е. Затова се и засмях. Ако бях видял нещо сериозно, нямаше да се смея. Можеш да ядосаш Дарвин толкова бързо и това е най-смешното", обясни аржентинецът, цитиран от "Daily Mail".

"Да, Дарвин го прие насериозно, докато за Пеп беше по-скоро шега. Не зная дали трябва да го разказвам, но ще го разкажа. Тогава възникна следната ситуация:

Не знам дали имаше корнер, или беше центриране, но Холанд стреля с глава и топката мина малко встрани от гредата. Пеп се обърна и запона да казва какви късметлии сме или нещо подобно.

Тогава, почти в последните секунди на мача, дойде подаване към вратата и Лучо Диас искаше да стреля с глава, но те спасиха. Тогава Дарвин му каза (На Гуардиола, бел.ред.): "Ах, сега Вие имате късмет".

От този момент всичко тръгна по д***лите. Но беше много спокойно. Нищо сериозно", разказа МакАлистър. Ето как Нунес и Гуардиола влязоха в конфронтация. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички