Ливърпул и Фулъм спретнаха шоуто на уикенда с шедьоври и късни обрати (ВИДЕО)


Ливърпул и Фулъм спретнаха шоуто на уикенда с шедьоври и късни обрати (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

811 0

Ливърпул записа много драматичен успех над Фулъм по време на 14-ия кръг във Висшата лига. Възпитаниците на Клоп се наложиха с 4:3 и по цяло чудо останаха с победи във всички турнири като домакин от началото на кампанията. 

 

Изключителна голеада се разрази по време на целия двубой, но първата част бе по-резултатна с 4 гола. Всичко започна с шедьовър на на Трент Александър-Арнолд в 20-ата минута, но юношата на "червените" Уилсън изравни още в 24'.

С нов премерен удар от сериозна дистанция МакАлистър върна съотборниците си на победния път (38'), но паритетът бе възстановен от Тете в добавеното време на първата част при нова грешка в отбрана. 

Неточностите в дефанзивен план продължиха за домакините и след третата такава при голова ситуация - Фулъм излезе за пръв път в двубоя напред в резултата чрез Де Кордова едва в 80-ата минута. 

Последва късен щурм на домакините, който даде нужния резултат и Ливърпул спечели трите точки. Първо Клоп вкара лятното попълнение Ендо в игра при заключителните 10 минути и след само 180 секунди изравни. Минута по-късно пък Трент отново се оказа точен за крайното 4:3. 

Така възпитаниците на Клоп поне временно се изкачиха до втора позиция във временното класиране - на само две точки зад Арсенал. На тях им предстои гостуване на Шефилд, а столичани остават 14-и - на 8 точки от зоната на изпадащите. 

Следете Манчестър Сити - Тотнъм НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички