Юрген Клоп за нови през зимата: Ще оставя вратата отворена


Юрген Клоп за нови през зимата: Ще оставя вратата отворена
Снимка: Getty Images/Guliver

2440 0

Мениджърът на английския Ливърпул Юрген Клоп коментира шансовете на тима му да привлече нови играчи през зимния трансферен прозорец. Към момента мърсисайдци са лидери във Висшата лига, но германецът заяви, че може да има нови през януари на "Анфийлд".

"Много съм щастлив от играчите, с които разполагам. Никога обаче не се знае. За сега ще оставя вратата отворена. Ако се случат някои неща, ще трябва да погледнем към пазара. Очакват ни още много мачове и е важно да можем да реагираме. Ако се случи нещо драматично, ще трябва да погледнем към трансферния пазар", заяви Клоп.

Към момента Ливърпул има проблеми в защита. Жоел Матип и Джо Гомес са с контузии, а Трент Александър-Арнолд получи травма, но е подновил тренировките си с "червените". Дълготрайно контузен е Алекс Окслейд-Чембърлейн, който в края на миналия сезон скъса кръстни връзки на коляното, но в социалните мрежи се появиха негови снимки от тренировъчната база "Мелууд".

КЛОП ОБЯСНИ ПРИЧИНАТА ЗА ТРУДНОСТИТЕ НА САЛАХ В НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички