Клоп разкри кое е първото нещо, което ще направи, щом се види с играчите на Ливърпул


Клоп разкри кое е първото нещо, което ще направи, щом се види с играчите на Ливърпул

1865 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри кое е първото нещо, което ще направи, когато се види със своите футболисти. Ексцентричният специалист обяви, че ще стори нещо, което в момента е забранено - да прегърне всеки един от играчите си.

"Вероятно ще направя нещо, което все още не е позволено! Ако трябва да съм откровен, бих искал да ги прегърна. Измина много време, откакто ги видях за последно. Много ги обичам и би било готино да ги прегърна, но вероятно това няма да е разрешено, така че ще го оставим за по-късен етап", заяви наставникът на мърсисайдци.

Германецът е известен с прегръдките си, които раздава на всеки един от играчите си след всеки мач. Пандемията от Ковид-19 обаче временно прекъсна тази практика. "Трябва да се адаптираш към ситуацията. Не можете просто да прочетете книга за това или да попитате някого, защото никога досега не се е случвало подобно нещо. Така че, дали сме прави или грешим, ще разберем на по-късен етап", добави Клоп.

Междувременно една от големите звезди на Ливърпул обяви, че желае да се пенсионира на "Анфийлд" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама