Клоп потвърди, че Ливърпул води преговори за нов договор с Фирмино


Клоп потвърди, че Ливърпул води преговори за нов договор с Фирмино
Снимка: Getty Images

5320 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди новината, че клубът води преговори с нападателя Роберто Фирмино за нов договор. През настоящия сезон, въпреки кризата на резултати при мърсисайдци, бразилецът се представя силно и вече има на сметката си 8 гола и 4 асистенции.

Настоящият договор на Фирмино с английския гранд изтича в края на сезон 2022/23, но Клоп не планува да се разделя с него. 31-годишният нападател играе с червената фланелка от 2015 година насам. Той обаче не попадна в групата от играчи на Бразилия за Световното първенство в Катар.

"Водят се преговори както обикновено, така че, нека видим какво ще се случи", заяви по тази тема мениджърът на мърсисайдци, цитиран от "Liverpool Echo".

Както е известно, нападателното трио на един от най-успешните отбори на Ливърпул - Мане - Салах - Фирмино, се разпадна, след като сенегалецът премина в Байерн Мюнхен през лятото. Египтянинът пък подписа нов договор с мърсисайдци.  А ето какво каза Клоп по темата дали ще напусне клуба при нови собственици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички