Клоп похвали Емери преди дербито между Ливърпул и Арсенал


Клоп похвали Емери преди дербито между Ливърпул и Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1113 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали своя колега Унай Емери в изказване преди сблъсъка между мърсисайдци и Арсенал утре вечер. Двата тима са разделени от само четири точки имачът на "Емиратс" може да даде отговори на много въпроси.

"Всички хора свързани с футбола знаят колко добър треньор е Емери. Той спечели осем трофея за три години, включително три последователни финала в Лига Европа. Това е голямо постижение", заяви Клоп.

Германецът си припомни и финала във втория по сила клубен турнир през 2016г., когато начело на "червените" изгуби от Севиля на Емери с 1:3. "Спомням си, че тогава ги надиграхме през първата част, но пропуснахме да поведем с втори гол и през второто полувреме допуснахме обрат. Те спечелиха, а ние изгубихме, но това вече е история", добави 51-годишният специалист, който няма загуба срещу "артилеристите" в досегашните си пет двубоя срещу тях.

Броени дни преди двубоя се появи снимка на Салах, на която се вижда, че звездата на мърсисайдци се появи с шина на дясната ръка. Медиите на Острова са сигурни обаче, че това няма да повлияе и ще играе в дербито.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички