Проблеми в Ливърпул: Салах с контузия преди дербито с Арсенал (СНИМКА)


Проблеми в Ливърпул: Салах с контузия преди дербито с Арсенал (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2145 0

Отборът на Ливърпул играе добре от началото на сезона, като все още не познава вкуса на загубата във Висшата лига. "Червените" за момента делят първото място с шампиона Манчестър Сити. Играчите на Юрген Клоп вече играха с три отбора, които могат да бъдат считани за конкурентите за титлата - Тотнъм, Челси и Манчестър Сити.

Сега пред тима от "Анфийлд" предстои поредно сериозно препятствие и то се казва Арсенал. Тимът на Унай Емери бе в прекрасна форма и записа 11 поредни победи във всички турнири преди Кристъл Палас да ситгне до 2:2 на "Селхърст Парк" през уикенда и да укроти "артилеристите". Снощи лондончани се върнаха отново на победния път, като отстраниха Блекпул за Карабао Къп.

В лагера на Ливърпул обаче имат повод за безпокойство и то е свързано с голмайстора на Острова от миналата година Мохамед Салах. Египетският национал намери формата си от миналата година и в последните си три мача има четири попадения. На последната тренировка на тима обаче той се появи с шина на дясната китка, която говори за травма. Медиите в Англия обаче са почти сигурни, че това по никакъв начин няма да повлияе на участието му в срещата на "Емирейтс" в събота.

ФИРМИНО УНИЖИ СЪПЕРНИК С ТЕХНИКАТА СИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички