Клоп отсече: Ливърпул няма нужда от нов полузащитник


Клоп отсече: Ливърпул няма нужда от нов полузащитник
Снимка: Getty Images

1255 0

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, смята, че клубът му към този момент „няма нужда“ да се подсилва с нов полузащитник за новия сезон. „Червените“ направиха бързи три летни трансфера през това лято, подсилвайки се с Калвин Рамзи, Фабио Карвальо и Дарвин Нунес.

Играчи като Садио Мане, Такуми Минамино, Лорис Кариус, Неко Уилиямс и Дивок Ориги напуснаха, като няма сериозни очаквания да има нови футболисти до края на пазара. „Червените“ силно искаха да вземат халфа на Монако Орелиен Чуамени, но в крайна сметка французинът реши да премине в Реал Мадрид, а сериозен интерес от англичаните има към Джюд Белингам от Борусия Дортмунд, който обаче иска да задържи британеца на „Сигнал Идуна“ до края на следващия сезон.

В резултат на това „червените“ ще трябва да почакат 12 месеца да вземат Белингам, а Клоп потвърди, че е доволен с настоящия си брой състезатели в средата на терена.

„Както казах, ако някой не поиска да напусне, то ние няма да форсираме покупки. Нямаме нужда от халф, защото уважаваме контрактите на настоящите ни играчи и те имат цялата подкрепа, от която имат нужда. Такава е ситуацията при нас, заради това няма да взимаме нов халф. Качеството, което имаме в средата на терена, е много, много голямо“, каза германецът пред журналисти в Сингапур.

В този момент Клоп разполага с Джордан Хендерсън, Фабиньо, Тиаго Алкантара, Наби Кейта, Къртис Джоунс, Алекс Окслейд-Чембърлейн, Харви Елиът и Джеймс Милнър в средата на терена, като последният и Кейта имат още една година по своите договори. А кой играч на "червените" е с контузия от подготовката, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички