Хендерсън: Ливърпул има все още супер сериозна класа в нападението си


Хендерсън: Ливърпул има все още супер сериозна класа в нападението си
Снимка: GettyImages

1025 0

Капитанът на Ливърпул - Джордан Хендерсън, говори пред медиите преди отлитането на "червените" за Сингапур, където тимът трябва да проведе част от подготовката си преди старта на новия сезон.

В азиатската страна мърсисайдци ще изиграят и приятелска среща с английския Кристъл Палас, след което се завръща в Европа за втората част от тренировъчния си лагер. Хендерсън сподели, че нападението на отбора все още е много силно, макар да загуби Садио Мане.

"За всеки отбор би било много трудно, ако загуби футболист като Садио Мане. Той е един от най-добрите нападатели в света и на всеки е ясно, че няма да го заменим лесно", заяви Хендерсън, цитиран от Скай Спортс.

"В отбора ни обаче все още има футболисти от световна класа. Особено в нападение. Луис Диас пристигна при нас (през януари) и се представи великолепно. Сега дойде Дарвин, Боби все още е тук. Имаме футболисти от най-висока класа. Времето си върви, а ние трябва да се адаптираме бързо". А кой иска да се внедри в титулярния състав на отбора, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички