Клоп: Можем да играем още по-добре и трябва да го направим


Клоп: Можем да играем още по-добре и трябва да го направим
Снимка: Getty Images/Gulliver

1333 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че възпитаниците му могат да се представят дори по-добре от сега, въпреки че отборът закръгли една година без загуба във Висшата лига.

Вчера "червените" победиха Шефилд Юнайтед с 2:0 у дома и вече имат 19 победи и едно равенство от началото на сезона, което им осигурява преднина от 13 точки пред втория Лестър Сити, който е изиграл мач повече. "Знаем, че има какво да подобряваме. Това е важно за нас. Ние гледаме единствено нашето представяне, можем да играем още по-добре и трябва да го направим. Всеки от играчите може да играе още по-добре и иска да го постигне", коментира Клоп след успеха над "остриетата".

"Тази вечер играхме точно както трябва да се играе срещу Шефилд Юнайтед. Момчетата не позволиха на съперника да вземе нещо от мача. Играхме добре, подаванията ни бяха много добри, позиционирането ни беше изключително и дисциплината в нападение също бе изключителна. Контролирахме мача и взехме това, което заслужаваме", допълни мениджърът на Ливърпул.

А как Клоп реагира на сравненията на неговия тим с този на Арсенал от 2003/04 - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички