Лемар е все по-близо до Ливърпул, аут е от групата за последния мач на Монако


Лемар е все по-близо до Ливърпул, аут е от групата за последния мач на Монако
Снимка: Gulliver/GettyImages

2110 0

Слуховете около евентуален трансфер на Тома Лемар от Монако в Ливърпул не спират. Френският национал е свързван с тима от Англия в последните месеци, като е считан за наследник на Филипе Коутиньо, който в началото на 2018 година осъществи своя трансфер в Барселона.

В мача със Суонси от Висшата лига в понеделник се видя, че проблемите на Ливърпул в атака срещу тим, който играе организирано в защита, все още са на лице. Поради тази причина ръководството е готово да похарчи не малка част от сумата, която получи за бразилеца именно в привличането на Лемар.

В сряда вечер Монако имаше важен мач от турнира за Купата на Франция с Лион, който бе спечелен от "хлапетата" с 3:2, които в края на миналата седмица се наложиха и над лидера в Лига 1 ПСЖ с 2:1.

В деня преди мача между Монако и Лион Тома Лемар бе включен в групата на тима, но няколко часа преди срещата треньорът Леонардо Жардим изненадващо го остави извън избраниците си за срещата и той дори не попадна в групата. Това поражда съмнения, че престоят на Лемар на "Луи II" е към края си, като официално единствено Ливърпул все още има интерес към привличането на атакуващия футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички