Клоп: Има причина Юнайтед да има две точки повече от нас


Клоп: Има причина Юнайтед да има две точки повече от нас
Снимка: Guliver/GettyImages

1370 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че няма проблеми със защитната тактика, която Жозе Моуриньо често налага във важните мачове на Манчестър Юнайтед. Клоп е на коренно различно мнение и от това на португалеца, който заяви, че мачът не е нищо специално.

"Това е най-големият мач, който мога да си представя. Трябва да дадем 100%, дори малко повече. Отиваме там в добър момент, но това си остава един невероятно труден двубой. Те играят у дома, което е предимство за тях. Имат опитен състав и мениджър", заяви Клоп.

"Не мисля, че този мач ще реши битката за второто място. Ако ние победим, ще имаме преднина от само една точка, което не е много. Искам само да отидем там и да спечелим, не мисля за таблицата. Трябва да им покажем футболната страна на играта. Нямам проблеми с това някой да се защитава. Знам каква е моментната ситуация. Те играят по определен начин, ние имам свой специфичен стил. Всичко се прави в името на победата. Има различни начини да бъде спечелен един мач. Много е важно да пресираме и да взимаме решенията бързо. Лесно е да си седиш вкъщи и да си мислиш, че Ливърпул вкарва всеки път, когато си поиска, а Юнайтед не бележи толкова често, но си има причини те да имат две точки повече от нас", сподели още мениджърът на мърсисайдци. 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички