Клоп: Не можем да си позволим да подценим Порто


Клоп: Не можем да си позволим да подценим Порто
Снимка: Gulliver/GettyImages

1197 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп категорично отрече възможността да даде почивка на някои от основните си играчи в реванша с Порто от осминафиналите в Шампионска лига. Въпреки разгромната победа с 5:0 в първия мач, германският специалист заяви, че е изключено мърсисайдци да подценят предстоящия сблъсък на „Анфийлд“, предвид добрата форма, в която се намира съперникът им в последно време. След загубата от „червените“, Порто записа четири поредни победи и води убедително в класирането на местното първенство.

„Все още не съм мислил за стартовия състав, с който ще излезем срещу Порто, но едно е видно – откакто ги победихме, те спечелиха и четирите си мача. Освен това имат сериозна преднина пред Спортинг и със сигурност са готови да отвърнат на предизвикателството, заяви Клоп.

"Нямам съмнения, че ще се борят докрай и всеки, който си мисли, че ще дойдат тук и ще ни подарят мача – се лъже. Това е Шампионската лига – турнирът, който целият свят гледа. Така че дори и за секунда не съм си мислел да дам почивка на някого. Наясно съм, че след това ни чака дерби с Манчестър Юнайтед, но така или иначе нищо не можем да променим", допълни още мениджърът на Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички