Клоп: Битката за титлата не е състезание между два коня


Клоп: Битката за титлата не е състезание между два коня
Снимка: Getty Images/Guliver

1755 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп за пореден обяви, че битката за титлата във Висшата лига няма да бъде само между неговия отбор и Манчестър Сити. Освен това не вижда никакво предимство в това, че мърсисайдци играят преди шампионите.

"Червените" приемат у дома Арсенал на "Анфийлд" в събота вечер, докато "гражданите" пътуват до Борнемут за визита на местния тим в неделя следобед. "Февруари е твърде рано за това. Не ме интересува, честно казано. Миналата година в края на сезона, си помислихме за това за кратко, но техните играчи не бяха повлияни от това, както и нашите. По-важното за мен е, че това не е състезание между два коня. Ако бе, ние не знаем дори дали щяхме да бъдем втория кон. Трябва да покажем отново много. Това бе първият път миналата година, когато изиграхме подобен сезон – как е възможно да приемем за даденост, че ще играем по същия начин и този сезон? Има място за подобрение. Никой не се интересува от това кой играе първи“.

Германският специалист изрази и задоволството си от преподписването на Алекс Окслейд-Чембърлейн в четвъртък след възстановяването му от тежка контузия на коляното. „Бях много щастлив, когато разбрах, че той е преподписал. Страхотно е, че той остава при нас. Говорихме много за него, дори когато беше контузен, заради таланта му. Сега той се завърна и е готов на 100%, което е добре. Той е в добра форма, което ни помага много“, коментира Клоп.

А какви прилики видя Пиер Емерик-Обамеянг между Арсенал и Ливърпул - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички