Юрген Клоп намекна, че Ливърпул е опитал да си върне Коутиньо


Юрген Клоп намекна, че Ливърпул е опитал да си върне Коутиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

8945 0

Филипе Коутиньо може и да направи грешка според мнозина с това, че избра да напусне Ливърпул и да премине в Барселона, но изглежда мениджърът на "червените" Юрген Клоп няма лоши чувства към бившия си играч. Бразилецът си тръгна от "Анфийлд" през зимата на 2018 година срещу 120 милиона евро, като тогава направи куп циркаджийски номера на отбора, който му даде път към големия футбол, само и само да отиде на "Камп Ноу" и да седи на резервната скамейка.

Сега очаквано Коу напусна Барселона и премина под наем в Байерн Мюнхен за един сезон, като може да бъде откупен от баварците следващото лято. През този трансферен прозорец логично и Ливърпул бе свързан с това да си върне Малкия магьосник, но до подобна сделка не се стигна.

Юрген Клоп обаче направи коментар по адрес трансфера на бившия си играч и с думите си загатна, че той е бил готов да даде нов шанс на Коутиньо. Изглежда европейският клубен шампион е получил възможността да си върне офанзивния играч, но в клуба не са имали нужните финанси, за да осъществят сделката.

"Може да изглежда странно, но не можехме да си го позволим. Вече бяхме изхарчили парите, които взехме от продажбата му. Още тогава правихме всичко, за да го задържим, но Барселона ни "принуди" да го продадем с голяма сума пари, така да се каже", сподели Клоп пред "Goal.com".

А защо Филипе Коутиньо ще бъде най-добрият играч, който немската Бундеслига е виждала може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички