Клаузите в договорите на Солскяер до момента само доказват любовта му към Манчестър Юнайтед


Клаузите в договорите на Солскяер до момента само доказват любовта му към Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3122 0

Най-коментираната мениджърска смяна в Англия през този сезон логично е тази в Манчестър Юнайтед. Жозе Моуриньо бе уволнен в началото на декември, а мястото му зае клубната легенда Оле Гунар Солскяер. Бившият нападател на "червените дяволи" видимо промени настроението в тима, а от там дойдоха и чудесните резултати.

В края на миналата година по нищо не личеше, че тимът от "Олд Трафорд" ще има сили дори да се добере до борба за място в Топ 4, но сега нещата не изглеждат така. Освен това 20-кратните шампиони на Острова са на 1/4-финал в Шампионска лига след страхотен обрат срещу ПСЖ.

Самият Солскяер пък разкрива в интервю пред "NRK", че във всеки един тим, който е водил до момента като треньор, е имал в договора си точка, която гласи, че при желание на Манчестър Юнайтед да го вземе за мениджър, това ще му бъде позволено. Така е било и в Кардиф, и в Молде.

ПОГБА: ЩАСТЛИВИ СМЕ И ИСКАМЕ СОЛСКЯЕР ДА ОСТАНЕ

"Исках да бъда сигурен, че в договора си ще имам точка, която ще ми позволява да си тръгна единствено при интерес от страна на Манчестър Юнайтед. Наречете ме наивен, глупав, амбициозен, или както искате, но от момента, в който водех резервите на Юнайтед, си мечтаех за това един ден да стана мениджър на първия отбор", споделя Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички