Погба: Щастливи сме, искаме Солскяер да остане в Юнайтед


Погба: Щастливи сме, искаме Солскяер да остане в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1329 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба потвърди, че неговото лично желание е Оле Гунар Солскяер да остане за постоянно на мениджърския пост в клуба. След като замени Жозе Моуриньо през декември, Солскяер направи впечатляваща серия от силни мачове.

"Разбира се, ние искаме той да остане, имаме отлични резултати. Отношенията ми с него са прекрасни, както и на другите футболисти с него. Когато един играч е щастлив, той иска това да продължи. Солскяр заслужава тази работа. Той познава клуба, знае всичко за него. Той самият е щастлив и това вдъхва увереност в играчите. Това ни дава свобода да играем и отново да се наслаждаваме на играта ни, тъй като в предния период бяхме лишени от това", отбеляза Погба, цитиран от Sky Sports.

Юнайтед си осигури участие в 1/4-финалите на Шампионска лига и е само на две точки от Топ 4 във Висшата лига. Солскяр успя да преобрази както отбора като цяло, така и отделни играчи и Погба е идеалният пример за това. 26-годишният французин вкара 9 гола в 17 мача под ръководството на норвежеца и сега иска да продължи сътрудничеството си с него и през следващия сезон.

Наскоро се заговори, че "червените дяволи" ще опитат да привлекат Гарет Бейл, но според ESPN английският тим се е отказал от тази идея. Ето и какви са причините.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички