Не Барселона, а други два европейски гранда са фаворити за подписа на Гризман


Не Барселона, а други два европейски гранда са фаворити за подписа на Гризман
Снимка: Guliver/GettyImages

2105 0

Звездата на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман може да смени клуба си през лятото. Фаворит за привличането му обаче не е Барселона, както се смяташе доскоро. Основни кандидати за французина са Манчестър Юнайтед и Байерн (Мюнхен), като английският клуб има малко по-големи шансове за неговия подпис, съобщава Sport.es.

Реал Мадрид и Барселона в същото време не са предприели никакви действия относно привличането на Гризман. Друг претендент е Пари Сен Жермен и френският клуб може да направи опит да привлече нападателя, в случай, че се раздели с Неймар или Килиан Мбапе.

27-годишният Гризман премина в Атлетико през лятото на 2014 г. от Реал Сосиедад за 30 млн. евро. Този сезон взе участие в 28 мача от Ла Лига, в които стана автор на 12 гола, както и направи 7 асистенции. Неговият контракт с "дюшекчиите" е до лятото на 2023 г.

"Дюшекчиите" отпаднаха още на 1/8-финала в Шампионска лига след голям обрат от страна на Ювентус. След провала в турнира в съблекалнята на мадридския клуб се е стигнало и до голям скандал - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички