Кепа: Не чувствам напрежение, че трябва да заместя Куртоа


Кепа: Не чувствам напрежение, че трябва да заместя Куртоа
Снимка: Getty Images/Guliver

1514 0

Най-скъпият вратар в света Кепа Арисабалага гледа да не мисли за рекордните 71.6 млн. паунда, които Челси плати за него през лятото, а да се фокусира върху представянето си на терена. Той сподели, че се чувства отлично при "сините" и не усеща напрежение заради това, че е прекия заместник на най-добрия вратар на Световното през 2018 Тибо Куртоа.

"Да, сумата, която бе платена за мен е висока и малко ме притесняваше, но като се има предвид каква е ситуацията на пазара в момента е нормално. Не виждам защо трябва да се концентрирам върху парите. Вместо това се опитвам да си върша работата на терена за Челси. Също така не чувствам някакво напрежение, че идвам на мястото на Куртоа. Той си тръгна, а аз дойдох и само това е важното", отбеляза испанският национал.

Той коментира и предстоящото лондонски дерби срещу Кристъл Палас, които победиха Манчестър Сити точно преди една седмица с 3:2 като гост. "Те са труден отбор, който разполага с много бързи футболисти. Физически този цикъл от мачове около празниците е много изцеждащ, но има много точки, от които се нуждаем. Важното е да останем в добра форма", смята Арисабалага.

Супер компютър пък показа как ще изглежда таблицата във Висшата лига в края на сезона - ето къде ще е Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички