Хари Кейн даде сериозно обещание след расистките обиди срещу Англия


Хари Кейн даде сериозно обещание след расистките обиди срещу Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1313 0

В понеделник Англия гостува на Черна гора в мач от квалификациите за Евро 2020. Срещата обаче няма да се запомни толкова с изразителната победа на "трите лъва", колкото със скандалните расистки обиди от феновете на домакините.

Силни маймунски имитации огласяха стадиона, като бяха насочени към предимно към Дани Роуз, а също така и към Рахийм Стърлинг и Калъм Хъдсън Одой. Поради тази причина капитанът на Англия Хари Кейн даде сериозно обещание за следващите мачове на тима.

"Това е ужасно, неприемливо. Мисля, че съотборниците го приеха доста мъжки. Държахме се професионално и си свършихме работата. Сега е време да бъдат наложени санкции и да бъдат взети правилните решения, тъй като това е недопустимо във футбола, а и по целия свят. Смятам, че ако още един път се стигне до подобно неприемливо отношение, ще бъде правилно да изведа отбора извън игрището. Това просто е недопустимо и грозно", заяви Хари Кейн.

ЗАПОЧНА РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ЧЕРНА ГОРА ЗА РАСИСТКИ ОБИДИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички