Кейн: Хубаво е, че не ни слагат в сметките за Топ 4


Кейн: Хубаво е, че не ни слагат в сметките за Топ 4
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1077 0

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн смята, че е хубаво, че неговият тим е подценяван и никой не го брои в сметките за първите четири места във Висшата лига. Футболистът обаче вярва, че Тотнъм има своите шансове в първенството.

„Никой не ни слага в сметките за Топ 4 и това е хубаво. Ние обаче не сме губили мач в първенството от първия кръг и сме стабилни. Направихме някои равенства в мачове, които можехме да спечелим, но като цяло се справяме добре. Тренираме здраво и сме доволни да сме извън центъра на вниманието. Първенството е непредвидимо и това ни дава шансове“, сподели Кейн.

Той коментира и предстоящото дерби с Ливърпул: „Очакваме с нетърпение двубоя с Ливърпул и смятам, че можем да играем добре и да спечелим нови три точки. Ливърпул е с нов мениджър и ще бъде изключително амбициран, но ние ще бъдем готови“ , заяви Кейн и добави: „Играчите на Ливърпул нямат търпение да започне кариерата на Клоп, но ние сме способни да ги победим“.

Двубоят между Тотнъм и Ливърпул е в събота от 17:45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички