Тотнъм отговори на Манчестър Юнайтед за Кейн


Тотнъм отговори на Манчестър Юнайтед за Кейн
Снимка: Getty Images/Guliver

2963 0

Ръководството на Тотнъм не желае и да чуе за трансфер на голямата звезда на тима Хари Кейн в Манчестър Юнайтед, информира в днешното си издание "Telegraph".

Вчера "червените дяволи" са изпратили ново запитване за английския национал, като отговорът на "шпорите" е бил, че нападателят не се продава на никаква цена.

Това трябва да сложи край на трансферните слухове за продажба на Кейн. В Лондон са убедени, че именно около качествата на голмайстора могат да изградят състав, който да се бори за пробив в топ 4 на Висшата лига.

От своя страна Манчестър Юнайтед остава само с трима нападатели - Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Джеймс Уилсън. Очаква се капитанът най-накрая да играе на любимата си позиция на върха на нападението, а Чичарито да бъде продаден. Уилсън пък не е готов за титулярно място, което не оставя много опции пред Ван Гаал.

Все пак "червените дяволи" най-вероятно ще купят Педро Родригес, който в испанския национален отбор се подвизава като "фалшива деветка" и има опит като централен нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички