Карагър към УЕФА: Какво ще стане, ако Сити спечели Шампионска лига в Истанбул?


Карагър към УЕФА: Какво ще стане, ако Сити спечели Шампионска лига в Истанбул?
Снимка: Getty Images/Guliver

1303 0

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър коментира емоционално наказанието на Манчестър Сити от УЕФА. Според настоящия телевизионен коментар, английският шампион не трябва да участва и в настоящата кампания на Шампионска лига, а не санкцията да влиза в сила от следващия сезон.

"Не мога да повярвам, че Манчестър Сити все още участва в Шампионска лига. И не говоря от гледна точка на бивш играч на Ливърпул. Какво ще стане, ако Манчестър Сити спечели Шампионска лига? Те са един от фаворитите. Това е един от най-добрите отбори в Европа", коментира Карагър в ефира на "Sky Sports".

"Това би било подигравка с конкурентите. Можете ли да си представите, че УЕФА ще връчи купата в Истанбул на играч на Ман Сити? Първият въпрос, който ще бъде зададен на Гуардиола, ще бъде: "Фалшива ли е победата?". Мисля, че УЕФА трябва да изключи Манчестър Сити от турнира на момента или да остави решението за края на сезона", допълни бившата футболна звезда.

Както е известно, УЕФА изхвърли английския клуб от Шампионска лига за следващите два сезона заради нарушение на правилата за финансов феърплей. Злоупотребите на "гражданите" са извършени в периода 2012-2016 година. А какъв може да е личният мотив на УЕФА за това наказание вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички