Италианска легенда: Съдбата е отредила Гуардиола да води Ювентус


Италианска легенда: Съдбата е отредила Гуардиола да води Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1568 0

Легендата на Ювентус и италианския национален отбор по футбол Алесандро Дел Пиеро изказа интересно мнение относно бъдещето на наставника на Манчестър Сити Пеп Гуардиола. Според Дел Пиеро съдбата на Гуардиола е да води „старата госпожа“ в близко бъдеще.

Спекулациите относно бъдещето на испанския наставник заваляха отново, след като стана ясно, че Манчестър Сити са наказани да не участват две години в Шампионската лига заради нарушение на финансовия феърплей. 45-годишният Дел Пиеро коментира ситуацията с Гуардиола. „В Италия вече има много слухове, че треньорът и много от играчите ще напуснат клуба. Целият футболен свят смята, че може да открадне нещо от Манчестър Сити. През миналото лято се говореше много, че Гуардиола ще дойде в Ювентус и сега пак се тръби същото. Всеки клуб в света би се радвал да бъде воден от него и аз бих се радвал да видя Пеп в Италия. Той е печелил в Испания, Германия и Англия. Ако следваме неговия път, може би съдбата е отредила той да води Ювентус“ каза Алесандро Дел Пиеро.

Манчестър Сити ще обжалва наказанието си. Все пак днес се появи и добра новина за феновете на „гражданите“, вижте каква е тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички