Кантона забеляза нещо "важно": При Солскяер Погба не си е сменял прическата


Кантона забеляза нещо "важно": При Солскяер Погба не си е сменял прическата
Снимка: Getty Images/Guliver

1897 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона похвали наставника на тима Оле Гунар Солскяер за това, че е намерил подход към звездата на тима Пол Погба. Полузащитникът вкара 9 гола и даде 6 асистенции в 12 мача при норвежкия мениджър и изглежда възроден.

"Погба сега е великолепен. Оле му намери правилната позиция, Погба има чудесен поглед към терена и пас, той може и да бележи, и да асистира, да организира играта и да се отбранява. Всеки път, когато е с топката, той е опасен - може да се случи всичко", анализира французинът, цитиран от Paddy Power.

ПОГБА ВКАРА 1/3 ОТ ГОЛОВЕТЕ СИ В АНГЛИЯ В 9 МАЧА ПРИ СОЛСКЯЕР

"Откакто отборът бе поет от Оле, Погба не е променял прическата си. Може би Солскяер го е накарал да проумее, че най-важното е да играеш футбол. Преди всичко трябва да си добър на терена, а чак после можеш да правиш нещо друго. Ако загубиш концентрация, защото мислиш повече за прическата си, отколкото за футбола, това не е добре. Ако вкарваш и побеждаваш, може да си сменяш прическата", допълва бившият нападател. Според слуховете той може да се завърне в Манчестър Юнайтед на важна длъжност. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички