Камери уловиха как Клоп беснее срещу Салах (ВИДЕО)


Камери уловиха как Клоп беснее срещу Салах (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

3930 0

Ливърпул постигна осма поредна победа във Висшата лига, след като надви Брайтън с 0:2 като гост в мач от 29-ия кръг. Луис Диас и Мохамед Салах отбелязаха попаденията за "червените", като Салах се разписа от дузпа през втората част - гол №2000 за Ливърпул в историята на Висшата лига.

За Салах това бе 20-о попадение през сезона в първенството, като е лидер по голове. За четвърти сезон с екипа на Ливърпул Салах вкара 20+ попадения в елита на Англия. Неговото бъдеще на "Анфийлд" обаче е под въпрос, тъй като договорът му изтича през идното лято, а Клоп намекна, че Ливърпул няма какво да направи.

Думите на Клоп бяха направени преди мача с Брайтън, а веднага след това агентът на Салах публикува загадъчно съобщение, което разбуни духовете в социалните мрежи. Изказването на Клоп бе последвано и от коментар на трансферното гуру Фабрицио Романо, който разкри тайни "от кухнята" около сагата със Салах.

Въпреки че не се знае дали ще остане играч на Ливърпул, Салах дава всичко от себе си във всеки мач, а така беше и срещу Брайтън. За голмайстор от неговия калибър е нормално да проявява и егоизъм пред противниковата врата, като често пъти избира да стреля, вместо да подава. Именно такава ситуация в мача с Брайтън вбеси Юрген Клоп.

Камери на стадиона в Брайтън уловиха как Клоп беснее, след като Салах е предпочел сам да завърши атака на Ливърпул, вместо да подаде на съотборник, който е в много по-чиста позиция. Салах бе заменен само четири минути след отбелязаната дузпа, тъй като получи болки и Клоп предпочете да го съхрани.

Любопитната ситуация как Клоп беснее срещу Салах вижте във видеото:

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички