Какво е казал Юрген Клоп на играчите на Ливърпул на почивката срещу Шефилд?


Какво е казал Юрген Клоп на играчите на Ливърпул на почивката срещу Шефилд?
Снимка: Getty Images/Guliver

6645 0

В неделя вечер Ливърпул постигна много важна от психологическа гледна точка победа, след като надви последния Шефилд с 0:2 като гост и прекъсна негативна серия от резултати. На почивката обаче хората на Юрген Клоп се прибраха без аванс, а напрежението се увеличаваше.

В съблекалните обаче германецът е намерил точните думи, с които да помогне на играчите си да излязат от трудната ситуация и да стигнат до победата. "Той просто ни каза да правим нещата, които сме правили през първата част", сподели Жоржиньо Вайналдум след срещата.

"Трябваше да задържаме топката повече и те щяха да се уморят, и ако играехме както през първата част, то щяха да се отворят и повече възможности за гол. Точно това направихме и трябва да кажа, че беше много добре, че вкарахме ранно попадение", добави Вайналдум.

Къртис Джоунс отбеляза първото попадение в срещата, след като в 48-ата минута засече отбита топка и я прати в мрежата на домакините. Младият халф на Ливърпул направи страхотен жест към вратаря Алисон Бекер, който по-рано през седмицата загуби баща си (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички