Страхотен жест от халф на Ливърпул към Алисон


Страхотен жест от халф на Ливърпул към Алисон
Снимка: Getty Images/Guliver

1083 0

Халфът на Ливърпул Къртис Джоунс посвети своя гол при успеха с 2:0 над Шефийлд Юнайтед във Висшата лига на вратаря Алисон Бекер. Причина за това стана трагичната вест около бразилеца, чийто баща почина миналата седмица.

57-годишният Жозе Бекер се е удавил в езеро близо до дома си в Южна Бразилия миналата сряда, съобщиха от местната полиция.

Бекер-старши влязал да плува във водоем край своя имот, но при неизяснени обстоятелства се удавил, каза за агенция "Ройтерс" Доротео Мачадо Фильо, полицейски инспектор в град Лаврас до Сул.

"Бих искал да посветя този гол на бащата на Али. Нека почива в мир и ако Али види това, това е за теб, братко. Той е силен млад мъж и е важна част от отбора. Днес той не е тук, но със сигурност ни липсва", коментира Джоунс в интервю пред Sky Sports.

Ливърпул е шести на класирането на Висшата лига с 43 точки от 26 мача. В следващия кръг в четвъртък "червените" приемат петия в таблицата Челси. А какво мисли Юрген Клоп за борбата в Топ 4 на Англия, може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички