Как сър Алекс изтръгна Роналдо от ръцете на Манчестър Сити


Как сър Алекс изтръгна Роналдо от ръцете на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

15662 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е имал голяма роля в завръщането на суперзвездата Кристиано Роналдо в клуба. Английският гранд е направил оферта на Ювентус за нападателя, след като футболистът е разговарял с бившия си треньор. Това съобщи журналистът Самуел Лакхърст.

Легендарният шотландец е разговарял и с мениджъра на португалеца Жорже Мендеш, преди да се стигне до трансфера. Твърди се, че опитният агент е намесил името на големия съперник на "червените дяволи" - Манчестър Сити, за да активизира Юнайтед да си върне своята бивша звезда. Роналдо игра на "Олд Трафорд" в периода 2003-2009 година.

Според футболни фенове и журналисти пък планът да бъде намесен английският шампион е бил на самият футболист. Той е бил подразнен от непрестанното обсъждане на трансфера на Лионел Меси в ПСЖ и е измислил този сценарий, за да се говори за него, и то с респект. Всъщност Манчестър Сити никога не е бил в играта за португалеца, твърдят те. А ето доказателството, че взимането на Роналдо не е било планувано доскоро от Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички