Роналдо няма да носи №7 в Манчестър Юнайтед, ето вариантите за номер пред него


Роналдо няма да носи №7 в  Манчестър Юнайтед, ето вариантите за номер пред него
Снимка: Getty Images/Guliver

16728 0

Не, не е сън. С тези думи Манчестър Юнайтед пожела добро утро на феновете си в социалните мрежи. Разбира се, става дума за завръщането на Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд", който буквално за часове, без никой да предполага, осъществи трансфер в бившия си клуб.

До последно Роналдо бе спряган за трансфер в Манчестър Сити, а мнозина привърженици на "дяволите" се ядосаха на това негово решение. Оказа се обаче, че Кристиано дойде в Манчестър, но за да подпише с Юнайтед. Трансферът вече е официално факт, а сега въпросителните са кога Роналдо ще дебютира и с кой номер ще играе.

Goal.com информира, че Кристиано няма да може да играе с любимия си номер 7. Причината е, че седмицата е заета от Единсон Кавани, а правилата във Висшата лига не позволяват промяна на номерата след началото на сезона. Кавани вече е картотекиран с номер 7 и няма как да го отстъпи на Роналдо.

Това означава, че поне засега Кристиано ще трябва да играе с друг номер, освен ако Кавани не напусне отбора, което е малко вероятно. Роналдо ще има възможност да избира между няколко номера, които са свободни - 12, 15, 24, 30, 31, 33, 35.

А какви са първите реакции след завръщането на Роналдо в Юнайтед - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички