Как преживя Конте злощастното равенство с Ливърпул? (ВИДЕО)


Как преживя Конте злощастното равенство с Ливърпул? (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty IMages

844 0

Наставникът на Челси Антонио Конте е доволен от представянето на своите играчи в мача с Ливърпул (1:1), въпреки че тимът му не успя да стигне до пълен успех в срещата на "Анфийлд".

"Мисля, че в края на мача можехме да стигнем до победата. Трудна среща, тъй като и двата отбора се раздадоха напълно. Доволен съм. Видяхме съвършено друга игра в сравнение с тази, която показахме в първия мач срещу Ливърпул на старта на шампионата.

Доста неприятно е, че Диего Коста пропусна дузпата, тъй като той игра много добре. Имахме и други шансове за гол, но може да бъдем радостни и от този резултат, тъй като да гостуваш на Ливърпул винаги е трудно. Относно конкурентите ни, стараем се да гледаме само себе си, а не другите.

Челси е лидер в класирането и това е великолепно постижение, но сега е важно да се фокусираме в собствените си изяви. Предстоят 15 мача, а това са 45 точки. Записахме равенство срещу много силен съперник, а сега трябва да се концентрираме в мача с Арсенал", каза Конте след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички